Пророчанство Пајcија Светогорца рат Грчка - Турска на прагу!!! 24,456 views•Premiered Oct 26, 2018 ; 7:56 min.

Античка Србија
1.83K subscribers
Cрбско-руски патриотСербский-русской патриот
Турска је изјавила да ће ширење територијалних вода до 12 миља бити инцидент (формални разлог за проглашење рата).
Старац Пајсије -Када чујете на ТВ (говорило се на грчкој ТВ 20.10.2018.) Да се говори о проширењу морског појаса на 12 миља, спремите се!
ПРОДУЖЕТАК ТИХ РАЗГОВОРА БИЋЕ РАТ !!!

Остварило се пророчанство Пајcија Светогорца-рат Грчка - Турска на прагу !!! прочитај опис видеа 58,309 views•Oct 25, 2018 ; 14:16 min.

Остварило се пророчанство Пајcија Светогорца-рат Грчка - Турска на прагу !!! прочитај опис видеа 58,309 views•Oct 25, 2018 ; 14:16 min.
https://www.youtube.com/watch?v=jBAsFdPUDHY

Cрбско-руски патриот Сербский-русской
5.64K subscribers
извор-Revnitelj pravoslavlja
20.10.2018. Грчка је објавила да ће проширити свој морски појас са 6 миља на 12 миља, што је за Турску практички објава рата. Монах Пајсије Светогорац је у свом пророчанству рекао да ће рат између Грчке и Турске почети када се буде почело причати о проширењу морског појаса према Турској.
Турци ће напасти Грчку, умешаће се Русија ... Турска ће бити уништена руским нуклеарним ракетама.1/3 турака ће изгинути, 1/3 ће напустити Турску и отићи даље у Азију, 1/3 ће прећи у православље (то су вероватно потомци срба јањичара и грка)
-Turski vojni avioni tokom jučerašnjeg dana ukupno 110 puta su povredili grčki vazdušni prostor, preneli su grčki mediji, pozivajući se na informacije grčkog Generalštaba Prema istim izvorima, u povredama grčkog neba na severoistočnom, centralnom i jugoistočnom delu Egejskog mora učestvovalo je 35 turskih vojnih aviona modela F-16 i F-14. Registrovano je i šest virtuelnih vojnih borbi s grčkim avionima, kao i 16 povreda vazdušnog prostora od strane špijunskih aviona. Prelet turskih aviona u grčkom vazdušnom prostoru očekuje se da bude jedna od tema sastanka Saveta za spoljnu politiku Grčke, na kome učestvuju predstavnici grčkih stranaka. Savetu za spoljne poslove predsedava alternativni šef grčke diplomatije Jorgos Katrugalos, a prema najavama, tema Saveta biće informisanje o ključnim pitanjima povezanim sa spoljnom politikom u narednom periodu, kiparskom pitanju i pitanju grčko-turskih odnosa.

Prethodno, načelnik Generalštaba grčke vojske Evangelos Apostolakis upozorio Tursku da će Grčka odlučno odgovoriti u slučaju "eskalacije turskih provokacija".

Share this page