Komentari g`79 –u toku i nakon proslave 40 godisnjice mature na MFUBG...........

-          Diiiiiiivnooooooo. Hvala. Prenesite Goranu cestitke za stajling.

-          Hvaka na divnim snimcima .Divni susreti ,muzika .. Uživajte

-          Diiiiivni ste, hvala sto mozemo i mi da uzivamo u  delicu atmosphere

-          Goci Bokalović su nestale naočare sa ljubičastim okvirom. Bile su na stolu na sredini sale. Ako je neko graškom uzeo naočare molim da se javi!

-          Drage koleginice i kolege moram da kažem nešto što mi se odavno vrti po glavi.Studenti medicine su uvek bili najbolja deca ove zemlje.Vredni,posvećeni obavezama,pametni.Ovaj izvanredno organizovan skup posvećen četrdesetoj godišnjici apsolviranja je protekao na najbolji mogući način jer su svi prisutni imali kućno i porodično vaspitanje,civilizacijski nivo,obrazovanje i dobru volju potrebnu za nešto ovako.To je naravno,bio i višenacionalni skup gde nacionalnost ne da nije pravila problem nego je obogatila skup.Mislim da je svima koji smo bili prisutni skup predstavio veliko zadovoljstvo i da ćemo iskoristiti svaku priliku da ga ponovimo.Sve najbolje ,puno pozdrava Miroslav Ognjanov.

-          Generacije rodjene  izmedju 1950 i 1960 su rasle u sličnim socioekonomskim uslovima i zbog toga su slične.Rodjeni pre i posle  su različiti.

-          Ljudi , bilo je preeedivno.Srce mi je puuuuuno.Hvala vam.Divan osećaj pripadnosti.Hvala onima koji su prevalili veliki put da dodju.

-          Za Milju i Ibrahima.Dragi, dragi prijatelji

-          Drage kolege,zaista imam punu dušu radosti i srece.Predivan osecaj,topline,bliskosti i pripadnosti.Hvala svima na ovim divnim trenucima,kojioplemenjuju zivot,boje ga bojama ljubavi,topline i bliskosti.Srecna sam i ponosna na sve vas i ,što sam deo generacije!! Volim vas sve dragi moji!!

-          Drago mi je viber drugari što smo se "upoznali".Dugo ću živite od ovoga.Ustvari , do sledećeg susreta

-          lepa fotka

-          Bogu hvala  generacijo

-          drustvo ipo

-          ko zna zna

-          kapetane masala

-          Dobro jutro dragi moji.Nezaboravno veče ispunjeno emocijama i osećanjem pripadnosti zaista posebnoj generaciji.Prepoznali smo se,evocirali uspomene,lepo se družili  u lepom ambijentu.Naravno da su nam nedostajali Jovana,Mira,Fahrija,Neša... i svi ostali,ali ne napuštajte viber grupu,budimo u kontaktu.

-          Veliki pozdrav i zagrljaj za sve.

-          Dobro jutro onima koji su (već) budni! (inlove) Tu sam i drago mi je da ste se lepo proveli. Nažalost, sada će nama koji smo izostali biti još više krivo. Ali, biće još prilike! (smiley) Svima srećno i sve najbolje!

-          "MIROSLAVLJEVO JEVANĐELJE" je kazalo sve! Kako kažu u Bosni - nijedne više!

-          Hvala Dragana, nedostajali ste i vi nama, utoliko vise sto se na video zapisima vidi da ste se lepo provodili.  Bili ste lepi...zgodni...skockani...dobro raspolozeni(smiley) Nadam se da cu imati priliku da osetim makar delic atmosfere od sinoc. Dobro jutro svim

-          sam deo ove price - nase price.Najbolji smo.

-          Drage kolege divna slika i divno izgledate. Puno pozdrava , Jasna Kekic

-          Dobro jutro svima.Utisci jaki.Slike divne.Pozdrav svima.Družimo se i dalje.Mnoge sam videla a neke i nisam sa ove grupe.

-          U svemu se slažem u potpunosti as Fahrijom. Iako nisam bila u mogućnosti da sinoć budem sa vama fizički, duh I atmosferu Sam itekako osetila zahvaljujući video zapisima I fotigrafijama. Goranu , Zoranu I Vladi veliko hvala što su nas okupili. Mislim da bi bilo lepo da za naše naredno druženje ne čekamo jubilarnu godišnjicu. Možda da odredimo datum I mesto pa da se vidimo za godinu dana(flirt)

-          Dobro jutro svima, i onima koji su slavili i koji nisu! Iz prilozenog se vidi da je bilo lepo, dostojanstveno i...sto bih vise dodao...Miroslav je lepo to srocio. Veliki pozz sa dezurstva... zavrsih vizitu i sad cu ponovo gledati fotkei klipove.

-          Vreme niko ne komentariše.

-          Putinu tajne službe javile za ovo naše, pa on raščistio oblake.

-          Rekoh ja juče da će Gazda da sredi vreme za generaciju. (wink)(laugh)

-          Dobro jutro, šta reći posle uvoda koji napisa Miroslav. Toliko emocija. Ne mogu da izdvojim ni jedan zagrljaj. Ja sam prvi put igrala uz muziku i imam žuljeve na stopalima kao posle teškog teniskog turnira. Praštajte na euforiji ali bila sam poneta onim što se zbivalo, radost medju onima čija je mladost bila oličena kesama sa mantilima, vucaranjem teških knjižurina, retkim beleškama sa lepim rukopisom. Zorica me je svojim pesmama baš, baš dotakla, Melanija probudila ono što mi se činilo da je daleko... Prizori grada u noći sa reke... Svi oni koji su prevalili toliki put a i ovi bliži... Oni koji su bili prvi put jer ne stigoše zbog života koji je započinjao da dodju i onog prvog okupljanja 79...Misli su mi kao rečenice ne dovršena... Pretiču se.. Plovidbu nastavljamo na Viberu... Ispričaćemo se po kafićima... Domovima...

-          Hajde sada da popunimo almanah.Poziv upućujem i sebi.

-          Drage kolege, hvala vam na divnom druženju, srce mi je puno radosti, ushićenja i sreće. Obnovili odnose , sačuvali duh i raspoloženje. Sve najbolje i dalje

-          Srećan put svima što putiju, lete.Hvala za druženje.Do novog susreta 

-          Ivane, Vladao nemam pojma ko je sve na slikama. Škljocali smo do besvesti. Volela bih da se prepoznaju i kažu drugima /izostalima ja sam taj i taj. Dragi svi odsutni atmosfera je bila takva da se i nismo formalno pozdravljali. Kao da se podrazumeva skoro vidjenje u širem sastavu. Da se ne foliramo, mi osećamo čežnju jedni za drugima... Ono dr kad se pojavi ispred imena nas je raspršilo na sve strana... Juče se dr izgubilo... Ali sav nermni trud da do njega dodjemo formatirao nas je onako kako Miroslav reče...

-          Hvala svima za divan ugodjaj i lepo secanje koje treba i dalje negovati.Veliki pozdtav svima i do skorog vidjenja

-          Bez Bosanaca nema ni pesmi ni igre... Džemila ipak izdvojiti...

-          Dobro jutro svima..Noć za koju smo se tako dugo spremali proletela u trenu. Hvala svima za lepe trenutke, obnovljena sećanja i emocije. Sa željom da se vidjamo češće, pozdrav svima.

-          Dobro jutro. Bilo je bozanstveno!!!!

-          Dobro jutro geneacijo,divno druzenje prepuno emocija! Nadam se da ste videli elegantan ples nasih Sladje i Ivana.,,dokaz" njene dve leve noge.Hvala svima koji svojim dolaskom ucinise da se osetimo ponosnim sto smo deo grupe APS 79.I zaista i dalje mislim da ova druzenja treba da se nastave,ne cekajuci jubilarne godine.U manjim grupama svakako.HVALA Gorane na organizaciji koja je bila na visokom nivou.Sve vas od srca pozdravljam,zelim svako dobro u zivotu.Onima koji se vracaju svojim kucama van Bg,srecan put.Milji i Ibrahimu posebno.Susret sa njima mi bese natocito drag.Jedan detalj: Na knjizi D.Radovica koju je Milja dobila  od Snjeske Djogo,kad je apsolvirala,uz posvetu medju potpisima prvi moj,Zorka Vasilic.Donela je istu kljigu da je potpisemo pod datumom 1.06.

-          Prelepi utisci

-          Dobro jutro , mili naši ,

-          Bila je divna nezaboravna noc , puna  ljubavi i madosti .Od srca vam hvala ! Mi odosmo na daleki put , "izdržacemo"  nekako bez vibera uz put a onda se javljamo sa fotosima

-          Aco, b'rte, razbismo predrasude o psychićima...

-          Jedna naša generacijska divna love story

-          Ko se s nama druži život mu je lepši.

-          Dobro jutro! Vi bas poranili

-          Upravo.Istinito  i dirljivo, ako smem , potpisujem se ispod teksta

-          Dragi svi, što kažu klinci, primii smo se kao saučešće! Ako ostanemo ovako napaljeni, ima elemenata da zakucamo skup MFUBG79 na prvu subotu u junu, na istom mestu u isto vreme. Ja bih možda plovidbu vamos tamos produžio na dva sata. Ali, evo ide predlog dok smo još narajcani pa ćemo videti kada se ohladimo. Mislim, ne potpuno!

-          Bilo je divno prepoznati vas i divno upoznati vas.

-          Čekaj da izblajhana plaviša ukapira:jednom godišnje, prva subota juna. Gvoždje kuje... zna se kad... Realističniji pristup od jubilarnih okupljanja, što zbog biologije što zbog užitka.

-          Bravo Gorane! To je odlicna ideja. Svi smo mislili da to predlozimo. Jeeeeee...

-          Veeeelika zahvalnost Vladi na uloženum trudu pre i tokom... Sedi s desna Kepi a Ivan sedi s leva-animacijom magnetski nas zadržao.

-          Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu...

-          Mozda da stavimo za trecu nedelju juna kada je sastanak Srpske dijaspore u Bgd I kada nekoliko nas iz generacije dolazimo?

-          U Parizu sam, cekam konekciju za let za Minneapolis. Sliku ne saljem, treba mi ozbiljno spavanje posle aerobika prosle noci

-          Dobro jutro NAJBOLJOJ GENERACIJI. Bilo je jako lepo. Hvala Kepi, Vladi na ulozenom trudu. Pridruzujem se onima koji su za to da se cesce vidjamo. Mnogo pozdrava svima

-          Lepotice mala raširila si krila, letiš stazam zmaja... Odlična dopuna... Mada ja sam odavno ovdašnja ali... još uvek mi lebde daljine...

-          Mirno putuj.Drago mi je da sam te upoznala

-          Pregledacemo Ceco sve slike vise puta,to je sasvim sigurno.Samo mi nije jasno,kako se ti i ja ne slikasmo.Racunamo,komsinice smo a mozemo to uvek kad se vidimo

-          Bilo je prelepo, veselo, nezaboravno, . Bili ste fenomenalni generacijo. Podsetili smo se onog divnog vremene koje smo provelu zajedno. HVALA SVIMA . Nadam se Kepo da vemo opet organizovati isto, boze zdravlje. Odlican predlog i od mene da to bude svake godine. Sve vas pozdravljam i zelim sveeeeree najlepse .

-          Slažem se sa Vesnom .Svaki prvi i drugi vikend u junu mi je zauzet, a bilo bi mi žao da se ne vidimo.

-          Da, i ja mislim da bi to bilo bolje, jer cemo tako moci da se vidimo sa ljudima iz dijaspore. Besmisleno je da dva puta dolaze iz belog sveta

-          Generacijo, hvala na divnom druzenju, na srdacnim osmesima, toplim zagrljajima, pozitivnoj energiji

-          Dragi moji Apsolventi 79 sinoc je bilo lepo i veselo. Kepo dobar ti je predlog, ja sam za. Ljubim vas sve. Ko ima jos slika neka salje, kod mene samo 2. Ljubim vas sve, a i one koji nisu mogli da dodju

-          Jutarnja kafa u restoranu Bata Pezo, Kamenjar #5, NS. Predlazem Apsolventska p. svake g. u drugom gradu. Vlada, Amer. Na samoj obali Dunava

-          Dobra ideja.

-          Diskutovaćemo o njoj u narednom vremenu.

-          Draga moja generacijo, evo me od juttos ns Ceru, ali su mi stalno  u srcu  i mislima utisci predivne energije, velike radosti i kolegijalne  ljubavi koju smo  sinic svi osecali. Saljem vam svima  veeeeliki planinarski pozdrav, uz ovaj buket iz Bozije baste! Fotografije cu sutra poslati !

-          Mogli smo svi jutros na kaficu skupa Stavi slike Vlado, ti si najvisr slikao

-          Jos nisam stigao kuci, bancim

-          Salite sve vase slike i video na Vlada 069, Da ne ugusimo grupni chat, a Odatle ide na sajt

-          Sve već observirano i zapaženo.  Divni ste svi bili elagntni i otmeni. Dopada mi se tvoja moda Milce.

-          Slađo,osvetla mi obraz sinoc,sve sa dve lepe noge si super đuskala,a sad lepi flastere,ko ti kriv kad oceš,Guči štikle od 13cm.

-          Dzemile, bio si zvezda veceri , LP. Ti si puno slikao, salji

-          Bila si divna! Dobro odabrala i Milce ti je originalnim deteljem dala dodatnu posebnost. Poezija ti je divna! Hvala sto si je sa nama podelila.  Hvala za knjigu! Pozdrav

-          Svima potvdjujem da sam se i ja divno osecala i da delim vase utiske o posebnoj generaciji, atmosferi,  vremenu koje je bilo nedovoljno da se svi medjusobno upoznamo. Nastavljamo viber druzenje i susrete svake godine. Lepe pesme mladosti nase. Hvala Cveticu, Goranu, Ratku,... Melaniji iZorici sto nas vratise u davno potisnuto , hvala svima sto pokazase dete u sebi, najlepsi deo sebe kroz otvorenu radost sto smo se susreli, smeh, zagrljaje, pesmu, igru. Hvala svima koji dodjose iz daleka. Dirnuti smo i ponosni zbog toga. Kako je lepo biti deo te mladosti i radosti!. Zao mi je sto nisu sa nama bili i ostali koji su sa nama ovih meseci obnovljenog drugarstva. Mislila sam sinoc i na one koji su otisli zauvek i koji nam nedostaju.  Melaniji hvala sto ih tako pesmom  suptilno sve pomenu.

-          LP za nasu pevacku zvezdu Ratka i naravno Cvetica koji nas bar za tren vrati u ono najlepse doba i podseti sta to bese lepo tada. Svi ste bili DIVNIIIII

-          I za Kepu, nemj ga odvajati  Fenomenalno peva

-          Joj, u pravu si  , on je u svemu bio super

-          Generacijo,hvala  za divno druzenje.Vreme je  proletelo   brzo. U veseljui  zagrljajima.Slazem  se  saVesnom  G. da sledeci  sastanak  bude u  3 nedelji  juna  kada .Pozdrav  svima   Mila.

-          Srecan vam put

-          Dobar dan generacijo.Ponovo se ukačih u grupu. Super su fotke.Baš dobro za podsećanje.Evo ,uhvatismo se na mom tfonu Vesna i ja,pa Goca,Dragana,slikah grupu bez mene,uglavnom,moja mala arhiva,a meni ostaje da prelistam razne podeljene fotografije. Kroz ove susrete vraćamo se u najlepše dane koji kao da su juče bili. Stvarno je bilo uživanje videti sve na okupu.Bilo je to veče sjajne energije. Možemo i na drugim mestima da se vidjamo,raznim...sledećih godina.

-          Hvala vam drage moje iz prve mladosti skolske. Ljiljo  Ljiljo, bas si nestasna! Koja je ta  Vesna?. I ja se slatko nasmejah ko Nenad. Pozdrav mojim dragim Zajecarkama i muskoj momcadi. Bili ste sjajni i sinoc!

-          Ako vec šaljemo slike na Vladinu adresu, sta mislite da se napise ko je ko na slikama. To ce biti dobar podsetnik za proslavu 50 godina ?

-          Vazno je da smo uspeli organizatore skupa APSOLVENTI 79, hvala svima za " druzenje bez granica", vracanje u mladost i secanje na studentske dane, a posebno HVALA za divnu muziku " naseg vremena" koja nas je vidno vratila u najlepse i najcarobnije trenutke nase mladosti

-          Draga SLAĐO....evo me...na imanju sam stigao u Sjenici...U putovanju i radu sabirap utiske sa Bele Lađe...blago nama...šta je naša borba dala...hvala organizatorima APSOLVENTI 1979MFBGD...i hvala svim učenicima skupa....videli smo se..pričali...slikali..onima kojima se igralo..pevalo..veselilo čestitam ...bila je vesela atmosfera...prikladna našim godinama...htjeli smo uime stotinu gromova...110 decibela...šta fali...danas nisam za biciklizam...za đirooooo.

-          POZDRAV celoj generaciji do sledeće terevenke!

-          !

-          I ove godine.. ne cekamo da prodje godina.Ovu divnu energiju  treba odrazavati(moa)

-          Bili ste sjaknu divni  riznicu slika i emocija do sledecihnsusreta sigurno.Ne odustajte od  grupe kontakt  mora nda se odrzi

-          Veliki pozdrav, svima koji su sonoć bili i uživali u sećanjima, emotivnom i pomalo nostalgičnom druženju. Sledeći sastanak , ne propuštam, obećavam, Jelena Cvetić. P. S. Jedino me Svevišnji može sprečiti, naravno! Budite zdravi, veseli i radujte se svakom trenutku provedenom sa vašim najmilijima! Sve vad puno , puno pozdravljam i volim. Vidimo se,

-          Jekena,bilo nam je sjajno!! Dragan je divno pevao.Pozdrav tebi i Kojicki-Ljilja Kerkez,Jovanovic

-          Predlog , počinjem od mene: DA SVI koji do sada nisu POSTAVE SVOJU SLIKU na kojoj iole LIČE da možemo da se podsetimo ko je ko, a ne da se zamišljamo i nagadjamo.

-          Ja Sladjanu Born, na moju veliku žalost i sramotu nisam uživo poznala. Vrcava, vesela , sa kikom, andjeo, a na slici u Vajberu bila druga osoba.

-          jelena,bilo je uzivanje slusati sinoc Dragana.Mnogi kao ja nisu znali da se bavio muzikom na studijama,dok to nije postavio u Almanah..Vas dvoje prepoznah na slici sa vencanja

-          elena,bilo je uzivanje slusati sinoc Dragana.Mnogi kao ja nisu znali da se bavio muzikom na studijama,dok to nije postavio u Almanah..Vas dvoje prepoznah na slici sa vencanja

-          Drage koleginice i kolege.Hvala svima sto ulepsase nase druzenje.Posebno Goranu i Vladi koji su ulozili veliki trud da se sve organizuje.Posebno hvala onima koji dodjose iz daleka.Zal za onima koji ne dodjose a posebno za onima kojih vise nema ,na zalost to su zakoni prirode.Svi smo kao generacija uneli energiju da sve profje kako trreba.Nadam se da cemo se brzo videti jer vreme leti.Sve vas poxdravlja i voli Ratko.

-          Čitam i gledam današnju prepisku. Kao mala deca posle ekskurzije. U stvari, ovaj susret je i probudio devojke i momke zarobljene svakodnevnim životom u našim glavama. Jako mi je drago što ih siva svakodnevnica nije ubila i što smo podmazali zarđale sinapse.

-          Ivane, svaka ti je kao u Njegoša ! Šalim se, SLAŽEM SE !!!!!Predivno je što smo u duši mladi !Samo da ne počnemo svakig dana da srećemo nove ljude....

-          Generacijo, sinoc smo u mislima bili sa vama! Saljite i dalje slike i komentare da vas grlimo ocima i cujemo dusom. Momci poput dobrog vina, a devojke prolecna cvetna  basta. Predlog da se sastajemo svake godine jedne subote juna zdusno podrzavamo, neka postane tradicija Apsolvenata MFUBG 79. Veeeliki pozdrav, Sinisa i Lidija Avramovic

-          Košpa: relikt sarajevskog gentlemana. Imam jedan život i tebi bih ga dao. Imam jednu ljubav i tebi bih je dao. Imam

-          jedno srce i tebi bih ga dao. A da mi daš pi.ke, ne bih vako srao.

-          Hvala vama svima sto postojite i sto  umete da slusate, i sto ste tako cudesni i neponovljivi. I necemo ostariti. " Jer ja nemam s kim ostati mlad ako svi ostarite" ( Ne daj se Ines), Obavezno za sledeci susret bice novih pesama ali sada iz ovog naseg zakasnelog mladalackog doba.

-          Dragi divni Vlado Ameru! Ti si stub naseg susreta i nase komunikacije, zajedno sa Kepom. Bez tebe i tvoje upornosti i strpljivosti da nas sve povezes, grupises, sve zabelezis, i propratis onako sa strane, na tvoj diskretan nacin. Zahvaljujuci tebi ce ostati zapisani svi nasi drhtaji, radosti, uzbudjenja, smehovi sadasnji, a kao mladalacki...  I jos mnogo toga nedorecenog sto je tu u nama. HVALA TI VLADO AMERU I HVALA KEPI. VI STE BISERI U MORU BISERA GENERACIJE.

-           Sve pohvale i veliko HVALA za organizatore skupa APSOLVENTI 79, hvala svima za " druzenje bez granica", vracanje u mladost i secanje na studentske dane, a posebno HVALA za divnu muziku " naseg vremena" koja nas je vidno vratila u najlepse i najcarobnije trenutke nase mladosti!

 - danas...i večeras sam u muzeju sportskog restorana u SJENICI...svih slika...da vidite sve spomenute likove...možda i niste znali da je reprezentaciju srbije u alpskim i nordijskim disciplinama 90 % ekipe bili momci iz Sjenice ...porodica Mahmutović...eto razloga da vas sve zainteresirane pozovem da dođete da se družimo i nastavimo Belu Lađu učinimo mlađu...i budete moji gosti i kada sam u Sjenici ili u sarajevu.. ili Bihaću...uvijek ste dobro došli...Vaš drug TRIATLONAC Apsolvent 79MFBGD...želim vam mirnu noć..i sladak san...zajednički...Hvala Vladu AMERU...što je ruku gostoprimstvo među prvima ponudio...evo i mene u toj družini... .

 ..............................................................................................................................................................................................................................................................................

- Draga generacijo presrecna sam  szo smo se okupili i tako lepo druzili. Bilo je puno pozitivne energije i emocija. Ovaj duh zajednistva treba odrzati i podrzavam predlog da to bude svake godine u kom god terminu. Tako sam ponosna na svoju generaciju Hvala Kepi i Vlad i na trudu i organizaciji. Veliki pozdrav svima. A da pitam na cijem aparatu je slika velike grupe nas? Slikao je Vlada ali ne znam cijim aparatom. Ko pronadje na svom mob.neka salje. Nisam videla tu sliku medju brojnim sliksma koje ste slali.

-Krivi, super izgledas, i samo tako nastavi. Bilo je osvezenje te videti na proslavi.  Svi te puno volimo i mislimo na tebe. Vlada, Amer.

- Ajde generacio '79.  3 x URAAaaa, URAAaaa, URAAaaa ZA KRIVOG. Kao Rusi na dan pobede...na Crvenom trgu.

- Naravno Vlado, veliki pozdrav i hvala za druzenje Krivom, posebno sto ga nisam ni videla ni srela od 1979 te.

- Hvala svima što došli iz daleka i iz bliza.Sad su se već vratili uobičajenom životu.Verijem da će nas još dugo držati energija koju smo i doneli i poneli sa sobom.Da će VIBER biti mesto gde ćemo je dopunjavati , do sledećeg susreta.Ponosim se vama i srećna sam što pripadam generaciji takvih ljudi i profesionalaca.Sve vas volim Svetlana Bošnjaković već dugo i Perić

- KRIVI, MAJSTORE, JEEEEEE. H V A L A !!!!!!Do ponovnog vidjenja, punog srca i toplih emocija u mislima sa svima Milče

- Znam ko je, ali neka se svi upisu u ALMANAH GENERACIJE, lepo ce biti videti, i pokazati, ko je g'79!!!!

- Vesna Gar. Da li si dobro stigla u Am? Salji tvoje slike. Kiss kiss. Hvala Ljilji i kolrgi Zoranu za  nove slike

- Zorane lep si, sladak,hvala ti i za naše ranije vidjanje i šta si uradio,nisam zahvalila(like)

- Da li neko od nas može da zaboravi  ZOKIJEVE fantastične trojke...koje je komentarisao i nekadašnji trener Panatenaikosa...ja se sećam Deligladske...sportske dvorane i tih fenomenalnih šuteva....ŽIV BIO ZORANE....

- Veliko Bravooo za naseg druga, ali on je uvek kad je mogao bio na nasim skupovima imam slike kao dokazni materijal

- Zoki je potopio Zagreb na Medicinijadi u Šibeniku. Ja svedok.

- Sviđa mi se ova matematika. Moram samo malo da poradim na tome. Ja svakako mogu da se delim na se množim sa 0.2, ostanem cela, i da dobro izgledam. Sa 0.4 mnogo bih se naborala. U našim godinama mora da se pravi ravnoteža izmedju broja bora i veličine dupeta

- Drage moje koleginice i kolege,kasnim ali i ja da kazem da je druzenje u subotu bilo pravo zadovoljstvo. Bila sam vec nekoliko puta na ovim nasim susretima ali nikada se nije osecala toliko pozitivna energija i bliskost medju nama. Srce puno,lepse i lakse protice svakodnevni zivot. Ova grupa odrzava raspolozenje i pevusenje u mislima. 

- Letela sam preko Pariza, proslo bez problema. Vidimo se 20 juna na sastanku Dijaspore. Puno pozdrava celoj generaciji, nije mi zap sto sam letela 20 hiljada kilometara da vas vidim!

- Garovicka, svaka ti cast, bilo te je lepo videti i zagrliti. Vlada, Amer.

- Brain and beauty zajedno! Nocna mora za muskarce koji ne mogu da multi-task...

- Apsolutno se slažem!Multi tasking I Multi asking kod žena mnogo bolje funkcioniše.

- Crnogorke kažu: Kome basta (dolikuje) on sam uzme, a kad tražiš nećeš dobiti.

- Da,i Vojvoda Cerović,pradeda moje drugarice koja je, naravno,bila veoma ponosna na njega,je poginuo u pljački ovaca od susednog plemena.Takva bila ekonomija,ništa se promenilo nije.

- Imam to na umu i na oprezu sam.

- Kad budem viđeo da mi kleca junačko koljeno, onda preostaje eutanazija.
Popijem deset vijagri, nađem nešto od 20, eno kataloga na televiziji i pukne mi srce kao balon. Čovek ima pravo na dostojanstvenu smrt.

- Nikada mi nije bili jasno zasto muskarci povezuju seks sa dostojanstvom. To je vise stanje duha i uma, kaze nepopravljiva feministkinja, Montenegrina, rodjena na Kosovo, odrasla na Paliluli I Dorcolu, dodatna edukacija preko bare, treba da verujes

- Ne pali ih Vesna, samopoubijaće se!

- Komunizam,socijalizam, fašizam,nacionalsocilalijizam,feminizam,liberalizam...sve je to poteklo iz iste kuhinje za različite ciljne grupe.

- Sve si rečitiji, sveobuhvatnoji. Sad će Vlada da pridoda tvom manifestu, ups... evandjelju...

- Kako ću posle da pišam. Ko mi jednom obraz uzme ruku mu više ne pružam.

- nešto nam mora doći glave...

- Oglas: Mijenjam piramidu kod Visokog za dvije manje u Egiptu.

- Ovaj izraz odradim ti se ponavlja do sada ni sam reagovala nadam se da to necinis da bi odradio vec uzivao

- Ti standardi u Americi i Kanadi ne vaze ! Tuže te a ti onda platiš desetine hiljada dolara za advokate da se izvuces iz belaja. To su čitave institucije napravljene za to .

- Rodili se Muji blizanci . Pita ga Haso: Jesu li tvoji blizanci jednojajčani ili dvojajčani? Mujo: Nemam pojma. Jedno je dvojajčano, a drugo je žensko.

- Ta nevolja stigla i ovde... Mene tužakaju što sam ih primila u Lazu pre 15.g.Ne zastareva ugrožavanje ljudskih prava kad te hitna dovede interventnom brigadom... Moderno, da zbog depresije biješ po ulici...

- Ti ima da heklaš milje a ja ću da ga uštirkam, da dubi... Kad kolegama prinesemo kaficu i slatko...

- Bravo Gorice! A ja cu da vam citam Ranjenog orla od Mirijam kako ne bi podlegle losim uticajima

- Draga Sladjo, žao mi je što sam propustila priliku da se pozdravim sa tobom. Očekivala sam da starije izgledaš i onda sam prolazila čored tebe, misleći da je to neka mladja. Sad vidim da sam pogrešila po slikama. Biće valjda prilike. Puno te pozdravljam i lepo se provedi u subotu.

- Hvala na podrsci i saradnji, steta  sto te nije bilo, a bilo je fenomenalno, fenomenalno, fen......Hvala tebi, zaista radiš VELIKI posao. Znam da je bilo odlično, vidim po komentarima. Žao mi je što nisam mogao da dođem, ali se nadam da će ubrzo biti prilike. Sve najbolje! 

 ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................

Share this page