Dobra Motivacija za uspeh na licnom primeru Will Smitha, Am. Glumca; 15 min; Ima u Auto translate Srbski prevod!

Ruski izbor i kompilacija, dobra prica za one koji su slabo motivisani za uspeh, ili imaju neku blokadu samopouzdanja.

Interesantno! o Hristu!!!

Interesantno! o Hristu!!!

ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE!

I think of you every mornning - Nat King Cole

Ne osudjuj....

Ne osudjuj....

Dusevna stanja i ispovest.....

Dusevna stanja i ispovest.....

O zdravlju....

O zdravlju....

Rezultati novih ideologija.....

Rezultati novih ideologija.....

Dokazi na prvom mestu.....

Dokazi na prvom mestu.....

Razmislajanja na temu 'Motivacije"......

- Posle svega ovog postignutog, da upises i fakultet za recimo Revizora, pa posle Masters, pa tek onda penzija. Ne zezam se, ako imas energiju, i zelju, hrabro napred,  zasto da ne? , "sky is the limit"!

- ako vidis sebe u tome, u toj temi, I to je cilj koji je prihvatljiv, i nije vezan sa godinama starosti, vec sa interesovanjima.....i licnim ne ostvarenim zivotnim zeljama.

- sve zavisi od tvog "smisla zivota",  i te licne definicije, a to je veoma individualno.....

- na zapadu prolazi opravdani smisao zivota, "zivim da radim i unapredjujem se zbog finansijske i socijalne ne sigurnosti".. ..........i to ih ispunjava, na primer casovi slikanja, pevanja, sporta, jezika, nove profesije....

- bolje i umor, od recimo licne uzasavajuce usamljenosti, bar se druze na tim poligonima novih interesovanja..... i zato dobro prolaze motivacioni treneri....( Dusani, Pere, Zike...i razni.."Life Coachevi"...da njihovi klijeniti, izdrze u jos jednom novom licnom maratonu, a usput oni zarade za sebe platu.)

- a sve to mogu biti " moderno spakovane magle" i zamene za zdravu ljudsku intimu, koja polako nestaje na svim kontinentima..sa paklenim rezultatima individualizma, depopulacije, povecane potrosnje, i bankarskog konsumerizma....Pojam srecne porodice polako i osmisljeno nestaje, i to nekome, zbog necega, odgovara.

Share this page